DELING GIVER MENING;-)

Når vi trykker på "share"  knappen på LinkedIn udbreder vi ikke kun budskabet til vores netværk - men vi åbner også for muligheden for at "møde" nye kunder, kolleger eller samarbejdspartnere - og få en dialog med dem.

Med employee advocacy kan man få alle medarbejdere med på en "deler", og være sammen om at udbrede kendskabet til virksomhedens brand - og samtidigt sikre at alle medarbejdere er trygge ved at dele, kommentere og deltage i dialogerne.

Sociuu er en simpel og intuitiv employee advocacy platform som kan hjælpe jer med at optimere på mange områder gennem inddragelse af jeres medarbejdere - og få afklaret jeres strategi om medarbejdernes rolle på sociale medier - som du bl.a. kan se mere om her;

WORKSHOP:EMPLOYEE ADVOCACY

 

Først og fremmest kræver det et godt afsæt, hvor i får involveret jeres interne interessenter fra HR, Salg & marketing, Kommunikation og SoMe ansvarlige.

Vi kan hjælpe jer med platformen og best practices gennem en gratis workshop hvor vi sammen med jer bl.a. definerer strategi og de indsatsområder der giver mening for netop jeres virksomhed.

Så hvis i samler interessenterne i 1,5 time - så kommer vi til jer og afholder workshoppen;-)

Workshoppen afholdes af;

Michael H. F. Sørensen, direktør i Sociuu,
som er en employee advocacy platform.

Workshop Program;

1. Introduktion til employee advocacy og Sociuu.

2. Best Practices - "Learn from the best!"

3. Diskussion: Er vores medarbejdere "social"?

4. Diskussion: Indhold, mål, strategi & indsatser - hvad kræver det ?

5. Afrunding og next steps!

Book en workshop!

Afsæt 1,5 time til workshoppen. Vi kontakter dig inden afholdelse, for en kort snak om jeres forventninger.

Vi kommer til jer;-) - så du kan booke jeres workshop her. Vi kontakter dig efterfølgende for hvilken dato og tidspunkt der passer jer.

Navn *
Navn