GRATIS GO' MORGEN MØDE: MEDARBEJDERNE ER DIT BRAND PÅ SOCIAL MEDIA

I har styr på jeres corporate tilstedeværelse på SoMe, men hvor er medarbejderne henne i strategien? Er de klædt på til mødet med eksisterende og potentielle kunder,  nye talenter og samarbejdspartnere, når jeres budskaber og indhold skal ud til netværket og netværkets netværk?

Hvis 72% af den anvendte tid på LinkedIn anvendes på at kigge på andre LinkedIn profiler, bør medarbejdernes LinkedIn profiler så indgå som en aktiv eller reaktiv del af virksomhedens SoMe kommunikation?

Ud fra devisen at People Trust People, vil Michael Fælling Sørensen fra Sociuu samt Christian Sylvester fra Makeover Services International (MSI) inspirere deltagerne til, hvorledes den direkte og indirekte kommunikationen via medarbejdernes sociale profiler kan styrkes, og hvilke potentialer der kan løses med relativt få greb.

Involver jeres medarbejdere!

I en virksomhed med eksempelvis 300 ansatte vil ca. 80% af medarbejderne have en LinkedIn profil. De vil i gennemsnit have 930 connections (jf. LinkedIn's egne statistikker).

I en sådan virksomhed vil man således have mulighed for at nå ud til en kvart million potentielle og eksisterende kunder, nye talenter m.m.

På morgenmødet vil du få indblik i hvorfor virksomheder såsom NNE Pharmaplan, Genau & More, Sweco, Grant Thornton, Dahl & Kjærgaard, Alliance+, HR Manager og Bossard vælger at opgradere medarbejdernes LinkedIn profiler for at styrke deres samlede online visitkort og ultimativt tilliden til selskabets brand og budskaber.

Medarbejderne engagerer sig ikke af sig selv - men det kan der gøres noget ved!

Kom til morgenmøde enten d. 06 marts, 7 april eller d. 18 april kl. 08.30 – 10.30 og hør hvordan I hjælper jeres medarbejderne til succes på sociale medier og får styrket jeres SoMe kommunikationskanal!

Du møder;

christian.jpg

Læs mere om Christian Sylvester, CEO & Co-Founder hos Makeover Services International (MSI) - Your Brand is our passion
makeoverservices.com
linkedin.com/in/christiansylvester

Læs mere om Michael Fælling Sørensen, CEO & Founder hos Sociuu - employee advocacy made simple!
sociuu.com 
linkedin.com/in/mfsli

TILMELDING

Venue;

Makeover Services International
Søtorvet 5, 1.
1371 Copenhagen K

Vi holder 3 arrangementer - begge starter kl. 08:30 og slutter kl. 10:30.

Navn *
Navn

Bemærk: For at give så mange som muligt chancen for at deltage, fakturerer vi et no-show-gebyr på kr. 500, hvis man tilmelder sig uden at møde op (uden forudgående afbud).