Test Employee Advocacy i din virksomhed i 3 måneder!

Hver af dine medarbejdere er i gennemsnit "connected" med ca. 1500 venner, forretningsforbindelser og followers på sociale medier, jf. statistikker fra Facebook, LinkedIn og Twitter.

Med en Employee Advocacy platform giver i jeres medarbejdere mulighed for at dele jeres indhold med deres netværk - hvadenten det drejer sig om employer branding, PR/Markedsføring, Social Selling, Events, CSR etc. Samtidigt åbner i op for at jeres medarbejdere kan deltage i - eller blot facilitere - dialogen med jeres nuværende og kommende kunder og fremtidige kolleger og talenter.

I april spurgte vi ca. 1000 medarbejdere fordelt på 8 virksomheder om deres holdning til at dele og interagere med virksomhedens indhold på sociale medier. Mere end 80% af medarbejderne vil faktisk meget gerne være aktive omkring at dele indhold - hvis de bare vidste hvad, hvornår og på hvilke sociale medier !

Med et Sociuu Test Lab får i muligheden for at involvere jeres medarbejdere i jeres indsatser på sociale medier. Platformen adviserer og involverer medarbejderen på en simpel og struktureret måde, når i poster nyt indhold, og medarbejderen kan med et enkelt klik dele indholdet med sit netværk.

I kan samtidigt følge med statistisk og monitorere delinger, klik på indhold, hvilke medier der bliver delt på, og hvilket indhold der virker - og hvilket der ikke gør.

Vi tilbyder et Sociuu Test Lab helt ned til 10,- pr. medarbejder/måned - afhængig af hvor mange medarbejdere i er. 

Er du interesseret i at høre mere om et Sociuu Test Lab hos jer - kan du gøre det lige her;

 

Navn *
Navn