Event! (1).png

Styrk din virksomheds positionering med Thought Leadership & Employee Advocacy

Overvejer du hvordan du kan skabe et Thought Leadership program? Hvordan de bliver mere synlige og aktiveres med employee advocacy? Med aktive Thought Leaders differentierer du din virksomhed i forhold til konkurrenterne. 

Kom forrest i køen !

Men hvorfor er det lige Thought Leaders der skal frem i køen? Det er der mange gode grunde til. Først og fremmest er Thought Leaders unikke indsigter, viden og ekspertise en langt større konkurrencefordel end produktspecifikationer.

Vi ved alle at medarbejdere er virksomheders DNA - det er dog især videnstunge virksomheder, med medarbejdere der har helt særlige kompetencer, der gør virksomheden helt unik. Ved at aktivere dem og deres unikke viden kan man udfordre konkurrenternes position og fremme sin egen. Desuden er det en mulighed for at bryde igennem lydmuren i en tid hvor konkurrencen om opmærksomhed er større end nogenside før.

Med Thought Leaders og Employee Advocacy bliver kunsten at gøre kollegaer til ambassadører for virksomheden og dets brand. Det er en positioneringsstrategi, hvor faglighed er i højsæde, brandet aktiveres og virksomhedens potentiale til fulde kommer til sin ret. Thought Leadership har dog mange former og facetter, det er derfor lige så vigtigt at fokusere på ‘How’ som ‘Why’.

Ikke kun ‘Why’..

Til eventet skal vi ikke blot tale om the ‘Why’ thought leadership og employee advocacy. Fordi ‘How’ er mindst lige så vigtigt. Til eventet går vi i dybden med hvordan man får success og indflydelse med Thought Leadership i danske og internationale B2B virksomheder.

Kom med !

Eventet henvender sig primært til dig, der arbejder i større B2B virksomheder, med fokus på Thought Leadership uafhængigt af om du sidder i kommunikation, marketing, PR eller HR ol. 

Vi afholder 2 events om dette spændende emne;

Datoer;

Torsdag d. 17 Maj og Torsdag d. 31 Maj - begge dage 14:15 - 16:00

Tilmelding;

(Begge event`s afholdes hos Sociuu, Toldbodgade 55b)

Navn *
Navn
Vælg event *