Event: Employee Advocacy & HR Analytics

ontame.io & Sociuu inviterer til EA & hr analytics event

Der er ingen tvivl, talenterne er på sociale medier - men hvordan får vi dem i tale, og hvordan kan vi måle og lære af vores indsats ?

Ifølge Glassdoor bruger 86% af talenterne & kandidaterne sociale medier i deres valg af arbejdssted. BusinessWest beskriver at arbejdsgivere der anvender sociale medier til rekruttering oplever et kvalitativt løft på +50% blandt talenter og kandidater ved at være aktive på SoMe.

Ifølge Ontame.io`s egen benchmark report, er LinkedIn det social medie der konverterer bedst ift. job posts, og har den højeste performance uafhængigt af brugerens device.

Diversity_Laptop_2_Linkedin.png

Men - employer branding & talent attraction på sociale medier er absolut ikke gratis! Mellem 2013-2018 fordoblede B2B virksomheder deres investeringer i digital markedsføring, en udvikling som forventes at fortsætte fremadrettet, specielt inden for social media ad spend (Linkedin, Facebook etc.), hvilket sidste år resulterede i en pris-stigning på 122% for visninger på Facebook. 15% på Linkedin og 117% for Google Adwords klik.  

Når paid går i vejret, er det vigtigt at finde alternativer til at få talenterne i tale, og her er Employee Advocacy en kæmpe mulighed - og langt mindre omkostningsfyldt en paid! Flere af Sociuu`s kunder arbejder allerede med employer branding, social recruitment og talent attraction - bl.a Rambøll, som oplever rigtigt gode resultater.

Når der arbejdes med rekruttering på sociale medier, er det altafgørende, at der konstant kan måles på- og læres af indsatsen. Det er essentielt at få indblik i hvilke kilder og budskaber, der rent faktisk driver succesfulde hires, og hvordan omkostninger til sociale medier kan optimeres. Med Ontame.io kan jeres HR-afdeling let begynde at tage datadrevne beslutninger, som kan optimere hele jeres rekrutteringsfunnel – lige fra Employer Branding til selve rekrutteringen. 


Agenda;

09:00 - 09:15

Ankomst, croissanter, kaffe og the.

09:15 - 10:45

1. HR analytics - hvorfor og hvordan ? v/Martin Stockfleth Larsen, Ontame.io

  • Martin vil komme omkring hvorfor og hvordan HR analytics kan bidrage til jeres forretning.

2. Employee Advocacy hvordan og hvorfor er det et godt match når vi skal have kandidaterne i tale ? v/Michael Sørensen, Sociuu

  • Michael vil afdække sammenhængen mellem Employee Advocacy og employer branding, talent attraction og social recruiting - og vise konkrete eksempler på hvordan de to elementer spiller rigtigt godt sammen.

10:45 - 11:30

3. Vi udfordrer og inspirerer hinanden med udgangspunkt i deltagernes udfordringer, spørgsmål og betragtninger.


Kom med!

Datoer

Fredag d. 1 Marts og Fredag d.22 Marts - begge dag fra 09:00 - 11:30

Tilmelding og info

Begge events afholdes hos Sociuu, Toldbodgade 55b, 1253 Kbh. K

Deltagelse er gratis - der er dog et no show fee på 495,- og afbud skal være os i hænde senest 3 dage før eventet.

Begrænsede antal pladser.

 

Tilmeld dig her - det eneste du skal medbringe er entusiasme ;-)

 
Navn *
Navn
Vælg event *
(Fredag d. 1 marts er allerede fuldt booket)
Modtag vores Nyhedsbrev