Account executive til opsøgende salg af vores Employee Advocacy platform! (DK)

 
 
Sociuu job
 
 

Er du en Sales Hunter?

Er salg en del af dit DNA og du får energi fra dine salgsresultater - så er du den Sales Hunter vi leder efter i Sociuu. 

Sociuu ApS, blev grundlagt i 2016 med hovedkontor midt i København. Det er et succesfuldt selskab, der udvikler og sælger en konkurrencedygtig Employee Advocacy platform til større danske og internationale virksomheder. Vores platform er en 100% cloud baseret SaaS løsning, der sikrer virksomheder højt medarbejderengagement på sociale medier.

Jobprofil

Med direkte reference til den administrerende direktør, skal du sælge og implementere løsninger til større virksomheder. Med flair for salg, gerne af software løsninger, til større danske og internationale virksomheder, har du mulighed for at præge et nyt marked i rivende udvikling.

Du skal være initiativrig og ”self-propelled” og trives i et opstartsmiljø, hvor du har stor indflydelse på egne resultater og hvor der er kort fra tanke til handling. Du vil få det fulde ansvar for egen pipeline og kunder, og egenrådigt eller i samarbejde med andre teammedlemmer sikre at kunderne får den bedst mulige salgs- og kundeoplevelse. 

Dine hovedopgaver vil være at:

- Identificere nye salgsmuligheder og kunder (opbygge egen salgspipeline)

- Planlægge og gennemføre kundebesøg inkl. demonstration

- Forberede salgsindsatser og rapportere dine salgsaktiviteter

- Agere som oplægsholder til egne eller relevante promotion events

- Deltage i salgsmøder

Sekundære opgaver er bl.a. 

- Telefonisk support og service til kunder

- Andet relateret arbejde som fx webinar, opdatering af blog, deling af content mv. 

Personprofil

Du har B2B-salgserfaring og trives med at opsøge nye kunder. Det er ikke et krav at have IT/teknisk erfaring - men det er en forel at forstå dine kunders forretning omkring eksponering via sociale medier. Du kan tale og skrive flydende på dansk og evt. engelsk og er naturligvis vant til at benytte relevante IT-systemer i dagligdagen, dybdegående forståelse af sociale medier og CRM-systemer.

Vi tilbyder

Et spændende job i en dynamisk og fremtidsorienteret vækstvirksomhed der følger den digitale udvikling tæt. Du får gode muligheder for en stejl faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have super karrieremuligheder og indflydelse på udviklingen af Sociuu.

Med en uformel tone og motiverende arbejdsmetoder ønsker vi at bevare og videreudvikle et inspirerende arbejdsmiljø. Dertil afholder vi løbende teammøder for at sikre, at alle er opdateret på hinanden og hvad der sker i virksomheden.

Vi tror fuld og fast på at rigtige sælgere er ”coin-operated” og har derfor sammensat en pakke der tilgodeser dette (Fast løn samt en attraktiv salgsprovision).

Om Sociuu

Sociuu er den eneste danske employee advocacy platform og samarbejder med en lang række entreprise virksomheder. Vi planlægger en relancering af Sociuu 2.0 i de kommende måneder og det er derfor en unik mulighed at komme med ombord midt i en utrolig spænende vækstfase.

Tiltrædelse: Snarest

Interesseret?

Vi afholder løbende samtaler, så send en mail med en kortfattet ansøgning, inkl. CV og LinkedIn profil til: michael@sociuu.com