Jobmuligheder i Sociuu

 
 
Sociuu job
 
 

Om Sociuu

Sociuu ApS, blev grundlagt i 2016 med hovedkontor midt i København. Det er et succesfuldt selskab, der udvikler og sælger en konkurrencedygtig Employee Advocacy platform til større danske og internationale virksomheder. Vores platform er en 100% cloud baseret SaaS løsning, der sikrer virksomheder højt medarbejderengagement på sociale medier.

Sociuu er den eneste danske employee advocacy platform og samarbejder med en lang række entreprise virksomheder. Det er en dynamisk og fremtidsorienteret vækstvirksomhed der følger den digitale udvikling tæt. Du får gode muligheder for en stejl faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have super karrieremuligheder og indflydelse på udviklingen af Sociuu.

Med en uformel tone og motiverende arbejdsmetoder ønsker vi at bevare og videreudvikle et inspirerende arbejdsmiljø. Dertil afholder vi løbende teammøder for at sikre, at alle er opdateret på hinanden og hvad der sker i virksomheden. Det er derfor en unik mulighed at komme med ombord midt i en utrolig spænende vækstfase.

Har du de rigtige kvalifikationer? 

Send gerne en uopfordret ansøgning til hello@sociuu.com, hvor du beskriver dine kompetencer, hvorfor og hvordan du kan bidrage til Sociuu og employee advocacy. Vedlæg CV og gerne et link til din LinkedIn profil. 

Vi ser frem til at høre fra dig!