Netværk for Sociuu administratorer 

26. september kl. 15-17

Sociuu, Ryesgade 3B, 2200 Kbh N

(In Danish unless English is requested)

Hvor nogle er mange Sociuu administratorer, er andre få; en ting er dog sikkert, det er spændende tider at drive employee advocacy i. Da det er dog stadig et relativt nyt territorie for mange, ønsker vi at samle så mange Sociuu administratorer på tværs af brancher som muligt, til en konstruktiv eftermiddag med faglig debat, gensidig inspiration og sparring.

Vi har de seneste år bygget en solid base af erfaring omkring employee advocacy, og I er kernen til den viden og erfaring. For jer er employee advocacy ikke bare et buzz word eller en trend, det skaber resultater, engagement og forrentning. Sociuu sætter rammerne for at I kan lære af hinanden. Formålet med netværket der dog som udgangspunkt at I får mulighed for at dele jeres erfaringer og kompetencer I har opbygget på området, men også vidensdeling omkring praktisk udførelse og hvordan man holder gejst og præsentationen i top.

 

På dette netværksmøde vil vi komme ind på:

· Content og kliks

· Engagement

· Hjælp til brug og rapportering af statistikkerne fra Sociuu

 

Vi sørger for at der er kaffe og gode rammer for debat. Vi håber at I vil finde netværket givende, og vil til arrangementet finde formatet for den kommende session.

 

Name *
Name

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding - Vel mødt!