Employee Advocacy: Få "gratis" clicks!

boyshouting.jpg

Employee Advocacy sørger for at få dine medarbejdere involveret i dine indsatser på Some - hvad enten det drejer sig om employer branding, pr/nyheder/kommunikation, events, influens & thought leadership - men du får i tilgift også et kvalitativt og kvantitativt løft i din markedsføring - og specielt på det indhold hvor du har klare call to actions!

20:4

På tværs af vores kunder i Sociuu kan vi se at hver gang der bliver tilført nyt indhold som medarbejderne kan dele på SoMe, så deler gennemsnitligt ca. 20 % af medarbejderne - og det giver i snit 4 clicks på indholdet, pr. deling. Så beder man 500 medarbejdere om at dele et stykke indhold får man i snit ca. 400 clicks på indholdet.

En Sociuu platform til 500 medarbejdere koster kr. 15,- pr. medarbejder om måneden, så aktiverer du medarbejderne en gang om ugen med nyt indhold via Sociuu vil din CPC (cost-per-click) være kr. 4,68,-.

Nu bliver det spændende!

De gennemsnitlige CPC`s på Twitter, LinkedIn og Facebook er;

  • Twitter kr. 13,90,-
  • LinkedIn kr. 39,90,-
  • Facebook kr. 11,96,-

Hertil kommer så de minimum budgetter du skal investere for at få det ønskede antal clicks - hvis fx. du opererer i B2B og vil opnå 200 clicks på LinkedIn, skal du regne med at investere minimum USD 1.000,-...Så for at nå op på det antal clicks som medarbejderne kan generere via employee advocacy i eksemplet skulle du have et minimum budget på USD 8.000,-...pr. måned!

Og så drejer det sig også om troværdighed!

Jf. Edelmann`s "trust barometer" opfattes indhold delt af en medarbejder op til 8 gange mere troværdigt! Vi har i Sociuu set at enkelte medarbejdere har opnået 100 gange flere clicks og interaktioner når de deler, end på virksomhedens ad`s og mere "corporate" indhold.

Employee advocacy er meget mere end click`s - men...

...det er også en oplagt mulighed for at brande og promovere jeres ydelser og produkter sammen med jeres medarbejdere. Få meget mere at vide gennem at booke en gratis workshop om employee advocacy og Sociuu lige her;