Employee Advocacy: Få influens på "Dark Social"

Vi publicerer og deler indhold og budskaber på sociale medier som aldrig før - og med employee advocacy kan virksomheder nu via medarbejderne nå ud til 1000`vis flere potentielle kunder, talenter og nye samarbejdspartnere og vedligeholde at være "top of mind" hos deres målgrupper.

Mange har set fordelen i at inddrage medarbejderne i deres indsatser på sociale medier, og det bliver også belønnet med flere kliks, konverteringer, influens og brand awareness. Dem der endnu ikke har fået medarbejderne ombord misser ud på fordelene - og bliver endda sat endnu længere tilbage ift.  "Dark Social"!

84:16

Det estimeres at 84% af alle delinger af indhold foregår på Dark Social - altså fx. via IM, SMS eller mail...Det altså kun 16% af delingerne som vi reelt kender "kilden" på! (FB, LinkedIn, Twitter etc.).

At få sin del af trafikken på dark social som virksomhed er yderst interessant, da den udgøres af en "one to one" kommunikation og typisk anvendes når det indhold der bliver delt er høj aktuelt for både afsender og modtager.

Vi kender det selv når vi ser fx. et jobopslag, et event, en artikel eller en ydelse/vare som vi ved kunne være interessant for en kollega eller en i ens netværk - i de tilfælde deler vi ofte indholdet via im, sms eller via en mail direkte med pågældende. Altså i tilfælde hvor vi ved at det har høj relevans for modtageren.

Fordelene med Employee Advocay ift. Dark Social

Først og fremmest er det en fordel at medarbejderne deler virksomhedens budskaber og indhold på sociale medier, da det multiplicerer rækkevidden betragteligt - og bliver opfattet mere troværdigt og autentisk end hvis det blot bliver postet i virksomhedens corporate kanaler.

Medarbejderen vil ikke kun dele på sine "almindelige" SoMe flader - men hvis relevant også via mail/im/sms til sine forbindelser - altså i en "one on one" form. På den måde når virksomhedens budskaber ud til top relevante målgrupper - altså mulige kunder, talenter og samarbejdspartnere, som man ellers ikke ville komme i kontakt med. Derfor er det vigtigt at i har medarbejderne med på jeres indsatser - og ikke mindst at de er med på at deltage!

Er i kommet igang med employee advocacy ? Hvis ikke så benyt tilbuddet om en gratis workshop lige her;