Indhold på SoMe; "Make them WANT to know!"

Vi bliver dagligt alle udsat for 1000`vis af af artikler, ads, blogindlæg og alt muligt andet godt gennem vores social media feeds.

Vi er mega kræsne, og kun en god overskrift, et godt billede eller video, kan få os til at klikke på content i forventning om at det kan bidrage til vores forretning eller viden. 

Når vi så allernådigst tildeler et stykke content vores klik - så oplever jeg oftest at blive skuffet over både indhold og form, i forhold til min initielle begejstring over introen; den gode overskrift, billedet eller videoen.

I rigtigt mange tilfælde er afsenderen simpelthen for ivrig med at fortælle mig alt, alt for meget - og forventer at jeg har 15 minutter og kræfter i min pegefinger til at scrolle 8 gange før jeg er færdig med at læse indholdet - og måske når hen til afsenderens end target; call to action knappen.

Alt for meget content er baseret på "Make them know!" - og ikke "Make them WANT to know".

De fleste aktører indenfor B2C har lært det med "snackable" content - men B2B hænger langt efter. Det gælder ikke kun i relation til brand promoverende indhold -  eller forsøg på direkte konverterende content - men i høj grad også ifb. employer branding og stillingsopslag.

Indholdsredaktørerne har simpelthen for høj tillid til at virksomhedens brand alene kan bære at de bare sætter en pølsemaskine igang med at smide "long read" content til højre og venstre, og så forvente at kunderne eller talenterne bider på.  Not going to happen.

Jeg kunne komme med utallige eksempler på "Make them know" content - men tænker det er bedre at du selv tjekker jeres seneste content igennem, og vurderer om det ligger i den kategori - eller om du har sikret dig at det gør at din målgruppe "Want to know";-)

Udover at gå den øvelse igennem, så kan næste step være at inkludere hele din virksomhed til at løfte dine indsatser på social - det kan du gøre ved at klikke her;