work-live-stay inviterer til netværksmødet i samarbejde med Uhrenholt og Sociuu 

Bidrager dine medarbejdere og spreder deres faglige viden med virksomhedens brand i ryggen? Er de med til at dele indhold fra virksomhedens sociale platforme? Kom til spændende netværksarrangement og bliv klogere på, hvordan du får medarbejderne med ombord som værdifulde ambassadører. 

Tilmeld dig her

Sådan vinder og engagerer du medarbejdernes digitale hjerter

Når medarbejderne deler indhold på egne kanaler, der har med virksomheden at gøre, er medarbejderen med til at brande virksomheden. Uanset om virksomheden arbejder strategisk med employee advocacy eller ej.

can-chat-chatting-362.jpg

Employee advocacy er mere en blot en tendens og et lækkert buzzword. For det giver god mening at interessere sig for og engagere medarbejderne i kommunikationen af virksomhedens brand. Især på de sociale medier og i medarbejdernes egne netværk, hvor din næste kunde eller nye medarbejder ofte findes.

Kan du nikke genkendende til at:

  • Medarbejderne er virksomhedens stærkeste aktiv og med til at tegne virksomhedens DNA.
  • Medarbejdernes personlige og faglige netværk er en vigtig målgruppe.
  • Det giver mere værdi og større troværdighed, når dine medarbejdere fortæller den gode historie fremfor virksomheden selv?

Så skal du melde dig til det næste netværksarrangement, hvor du får nye idéer og pointer til at engagere dine medarbejdere i virksomhedens brand og aktiviteter på sociale platforme.

work-live-stay inviterer i samarbejde med Uhrenholt og Sociuu til netværksarrangementet om employee advocacy, hvor Michael Falling Sørensen (stifter og direktør i Sociuu) går i dybden med, hvordan du kommer i gang og onboarder dine medarbejdere i virksomhedens liv på sociale platforme. Michael giver også tips til at holde momentum, og hvad employee advocacy i øvrigt kan bruges til, herunder:

  • Thought Leadership
  • Employer Branding
  • Social Recruitment

På dagen får du også mulighed for at høre mere om, hvordan Uhrenholt arbejder strategisk med at aktivere deres medarbejdere som ambassadører.

Skal vi reservere en stol til dig? Skynd dig at booke din plads, og gør klar til dag med masser af ny viden og inspiration. Vi glæder os til at se dig!

 

Tid og sted
Onsdag den 1O. oktober 2O18
kl. 14.OO-17.OO


Uhrenholt A/S
Teglgårdsparken 1O6
55OO Middelfart

 

Tilmeld dig her

Arrangementet er gratis.

Sidste frist for tilmelding er 2. oktober 2018