Sociuu tilføjer "Employee Brand Engagement Insights" til vores employee advocacy platform !

advertising-brand-branding-1449081.jpg

Employee Advocacy vinder mere og mere indpas hos virksomheder der tænker branding i et 360 graders perspektiv, fremfor kun at tænke traditionel “corporate” branding. Brand involvering af medarbejderne er vigtigere end nogensinde hvis man vil i dialog med kunderne og talenterne der prioriterer mennesker over logo`er…

Samtidigt er involvering af medarbejderne en ren og skær nødvendighed i et presset og konkurrencepræget arbejdsmarked, hvor medarbejderne prioriterer udvikling, involvering og purpose over løn og personalegoder.

Employee Advocacy kan ikke stå alene ift. involvering af medarbejderne, men det er et redskab hvormed man kan involvere medarbejderne og lære hvor man står som virksomhed ift. medarbejdernes tilknytning og forståelse af ens brand.

Sociuu tilfører allerede kunder som Rambøll, Kammeradvokaten, Cowi, Canon m.fl. værdi igennem det at tage medarbejderne med på brand “rejsen” - og nu går vi skridtet videre og giver virksomheden mulighed for at arbejde med det interne brand kendskab med vores “Employee Brand Engagement Insights”!

Data baserer sig på medarbejdernes involvering i og delinger af virksomhedens tilstedeværelser på sociale medier, herunder nyheder, employer branding kampagner, jobopslag, thought leadership artikler, produkt lanceringer, events og meget mere.

Med afsæt i data kan man nu i Sociuu måle indsatserne - og dermed medarbejdernes engagement på følgende 3 måder;

Frequency - hvor frekvent involverer medarbejder sig ?

Skærmbillede 2019-03-24 kl. 19.12.57.png

Engagement development - hvordan er udviklingen i medarbejder engagement over tid ?

Skærmbillede 2019-03-24 kl. 19.13.14.png

Engagement pr. forretningsenhed/afdeling/land etc.

Skærmbillede 2019-03-24 kl. 19.13.27.png

Hvad kan virksomheden anvende det til ?

Udover at give et unikt indblik i medarbejdernes kendskab og tilknytning til virksomhedens brand, kan der trækkes værdifulde læringer ud, dels ift. at opretholde et højt brand kendskab, og dels til at sætte ind i enheder hvor medarbejder involveringen og brand kendskabet stagnerer. Både marketing, branding/pr, HR, salg og kommunikation kan drage store fordele af at få et indgående kendskab til medarbejder engagementet, som spiller en stor rolle i alle indsatser.

Få jeres indblik i medarbejdernes brand engagement på 100 dage!

Sociuu tilbyder et 100 dages pilot forløb, hvor i kan opbygge data, og få jeres “Employee Brand Engagement” bygget op - og forfølge det som et benchmark.


Michael Soerensen