Hvis jeres Corporate Reputation er så vigtigt, hvorfor har i så ikke medarbejderne med ?

Edelman 2019

Edelman 2019

Corporate Reputation er på agendaen i mange virksomheder, og som med lignende strategiske tiltag - eller “overhauls” - griber man lidt i de samme værkstøjskasser som man altid har brugt.

Man får C-level buy in, nedsætter processer og projekt grupper og definerer målepunkter og tiltag, kigger på benchmarks og data m.m. - og så går man ellers i gang med interne og eksterne kampagner med optimering og vedligehold for øje.

I og for sig en fin proces - men hvad med medarbejderne ? Som Edelman grafikken ovenover med tydelighed fortæller så er fuglen fløjet hvis ikke der kontinuerligt lægges på troværdighedsbarometeret overfor kunderne, de talenter i gerne vil tiltrække, samarbejdspartnere og jeres shareholders og investorer.

Med andre ord - hvis i kun vedligeholder reputation udadtil, så får i problemer.

Tjek følgende 3 findings fra Edelman - og spørg jer selv hvorfor medarbejderne ikke er involveret…

  1. Jeres medarbejdere er dem der nyder den højeste troværdighed udfra jeres målgruppers synspunkt;

edelman1.jpg

2. jeres medarbejdere vil faktisk meget gerne involvere sig:

edelman3.jpg

3. Og - det rammer bundlinien positivt!

edelman4.png

Inspirerende ?

Det er jeres medarbejdere - og ikke jeres logo - der dagligt har kontakt med jeres kunder, mulige talenter og samarbejdspartnere. Så tag dem med på jeres “reputation” rejse. Klik her og find ud af hvordan i kan komme igang med employee advocacy.

Michael Soerensen