I gang med Employee Advocacy - hvad kan i forvente ?

 
asphalt-empty-field-163444.jpg
 
 

Alle taler om det : Employee Advocacy. Men hvad kan man som virksomhed forvente når man går i gang ?

Med afsæt i vores erfaringer med at implementere employee advocacy for virksomheder lige fra 50-20.000 ansatte, er her 5 direkte fordele som i vil opnå de første 3 måneder med employee advocacy;

#1 Medarbejderne vil faktisk gerne være med til at brande virksomheden;-)

Vores “employee engagement” benchmark på tværs af alle vores kunder ligger på 23.1 %…med andre ord, når i inviterer medarbejderne til at dele jeres jobopslag, nyheder og artikler, så vil 23 ud af 100 faktisk gøre det hver gang. (Og, efter 1 år med employee advocacy har over 61 % af alle medarbejdere delt jeres indhold minimum 1 gang!)

#2 Konkurrenterne får baghjul!

Vores kunder oplever op til 25% øget synlighed på deres SoMe kanaler. Trafikken fra social til web øges med op til 400%. Engagementet på jeres indhold fra fx. LinkedIn company pagen øges betragteligt, og i vil opleve at jeres konkurrenter vil sakke bagud;-)

#3 Tiltrækningskraften på talenterne og jeres rekrutteringsindsatser løftes både kvalitativt og kvantitativt.

Jeres jobopslag, employer branding og talent attraction kommer ud og lever i jeres medarbejderes tætte professionelle og faglige netværk. I vil kunne målrette indsatserne langt bedre og kandidaterne kan tage direkte dialog med jeres medarbejdere.

#4 Medarbejderne bliver trygge i omgangen med jeres Brand.

Ved at fortælle medarbejderne hvad de kan dele, hvornår og på hvilke kanaler, bliver de langt mere trygge - og modige - ift. at interagere med og dele jeres indhold. Det giver jer autencitet og troværdighed i forhold til jeres målgrupper.

#5 I får et unikt indblik i medarbejdernes “Brand Engagement”

Hvis ikke jeres medarbejdere kender til og står inde for jeres Brand - hvordan skulle jeres målgrupper så gøre det ? I får med employee advocacy vigtige og forretningskritiske indsigter og læringer om status på jeres medarbejderes forståelse og adoption af jeres Brand.

Kom hurtigt , nemt og effektivt i gang!

Prøv Sociuu i 100 dage med 100 af jeres medarbejdere - lige her!

 

Michael Soerensen